Over ons

Welkom bij Dierenkliniek Drunen.

Wij zijn een Dierenkliniek gericht op de gezelschapsdieren. Alle honden, katten, konijnen, en knaagdieren zijn welkom bij ons.
In onze kliniek kunt u terecht voor alle eerste lijn dierenzorg en orthopedische chirurgie. Onze praktijk beschikt over een modern digitaal röntgenapparaat, een echo, gebitsunit en een compleet uitgeruste operatiekamer.  Dit betekent dat röntgenfoto’s en echo’s snel gemaakt kunnen worden en ook meteen beoordeelt worden door onze dierenartsen.

Sinds 2018 is Rob Groenen de nieuwe eigenaar van Dierenkliniek Drunen. Hij neemt de praktijk met dezelfde zorg en liefde voor dieren over als dat Joop dat al die jaren heeft gedaan. Rob wordt hierbij ondersteunt door een vast team waarbij de zorg en liefde voor dieren ook op nummer 1 staan. Dit zijn: Dierenarts Marjan v/d Hoogen en Paraveterinairen Karin Glas, Daniek Hoornweg,  Lisa van Noort en Anouk van Gelder. Ook kan het zijn dat u een stagiaire aantreft in onze praktijk, wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf.

Buiten onze openingstijden werken wij in een dienstregeling met 7 klinieken uit de regio, dit zijn: Dierenkliniek Hoogveld, Dierendokters Den Bosch, Dierenkliniek Maaspoort, Dierenkliniek Rosmalen Centrum, Dierenkliniek Rosmalen Kruisstraat, Dierenkliniek Sint michielsgestel en Dierenkliniek van Schot en Mane. Samen met deze praktijken zorgen wij ervoor dat er 24/7 zorg verleend kan worden aan uw huisdier. U kunt buiten de openingstijden naar ons praktijknummer bellen,u krijgt dan een bericht te horen waarop vermeld wordt welke praktijk er dienst doet en op welk nummer u deze praktijk kunt bereiken.

De dierenkliniek vind zijn oorsprong bij Joop van der Pasch aan de Beethovenlaan, een aantal jaar later was de praktijk uit zijn jasje gegroeid en is de praktijk verhuisd naar de Obrechtstraat in Drunen. Hier heeft de praktijk jaren gezeten en hebben we veel eigenaren met hun dieren mogen verwelkomen en helpen. Na vele jaren was onze klantenkring weer zo gegroeid dat we opnieuw uit ons jasje groeide en het tijd was om na te denken over een geheel nieuwe praktijk. Op een mooie en makkelijk te bereiken locatie, met voldoende eigen parkeerruimte. Deze plek is gevonden op de huidige locatie “de Hogeweg 22 in Drunen”. Met het bouwen van de praktijk is goed nagedacht over alle aparte ruimtes waar de dierenkliniek over moet beschikken. Het is dan ook een prachtig pand geworden waar we nog jaren met deskundigheid en plezier kunnen werken. De praktijk heeft in 2018 een overname doorgemaakt. Joop van der Pasch is zelf opzoek gegaan naar een opvolger en heeft daarin een zeer geschikte dierenarts gevonden, zoals u hierboven al heeft gelezen: Rob Groenen.