Het team

Het team bestaat uit 2 dierenartsen: Rob Groenen en Marjan v/d Hoogen. Zij worden geassisteerd door 4 paraveterinairen: Karin Glas, Daniek Hoornweg, Quinty Schoormans en Lisa van Noort.

Rob Groenen, Dierenarts

Graag wil ik me bij deze voorstellen aan de klanten van Dierenkliniek Drunen. Mijn naam is Rob Groenen. Opgegroeid in Eindhoven en trotse vader van 3 zoons.

Al sinds mijn kindertijd wilde ik graag dierenarts worden. Doordat ik als kind altijd veel tijd doorbracht op de boerderij van mijn opa en oma is mijn liefde voor dieren en mijn droom om dierenarts te worden nog meer gegroeid. Na mijn afstuderen in 1994 heb ik een jaar lang waargenomen voor dierenartsen in heel Nederland. Dit was een hele leerzame periode, maar liever wilde ik een vaste werkplek. Mijn eerste vaste baan werd in Oud Beijerland, onder de rook van Rotterdam. Hier werkte ik als dierenarts voor gezelschapsdieren, maar ook voor landbouwhuisdieren. Na 2 jaar heb ik besloten om me alleen te richten op gezelschapsdieren. Na nog 1,5 jaar in Krimpen aan de IJssel te hebben gewerkt, kreeg ik de gelegenheid om mijn eigen praktijk in Nuenen te beginnen. Hier heb ik bijna 19 jaar met heel veel plezier gewerkt in een hele fijne klantenkring en met een zeer goede relatie met de dierenartspraktijken uit de regio. In Nuenen heb ik veel ervaring opgedaan met onder andere orthopedische operaties, waar mijn bijzondere belangstelling naar uit gaat. Het werd uiteindelijk toch tijd voor een nieuwe stap.

In februari 2018 heb ik de praktijk van Joop van der Pasch over kunnen nemen. Hier werk ik sindsdien met enorm veel plezier in een mooi pand en met een fantastisch team

Tot snel!

Rob Groenen

Marjan v/d Hoogen, Dierenarts

Mijn naam is Marjan van den Hoogen. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in  ’’s-Hertogenbosch.

In december 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan Universiteit Utrecht. Voor de studie diergeneeskunde heb ik eerst de studie Dier- en Veehouderij aan de Hoge Agrarische School te ‘’s-Hertogenbosch voltooid. Beide studies heb ik met veel plezier doorlopen. Tijdens de studie ben ik als student werkzaam geweest in verschillende klinieken (zoals de Veterinaire Specialisten, het Evidensia Dierenziekenhuis en op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren). Daarnaast ben ik langere tijd werkzaam geweest als vrijwilliger voor SOS Dolfijn.

Klantbinding is voor mij ontzettend belangrijk en dit is ook de reden geweest om in maart 2019 te starten bij Dierenkliniek Drunen. Een dier is bij ons niet zomaar een nummertje, maar een individu. Samen met u ga ik opzoek naar het juiste behandelplan.
Ik ben algemeen eerstelijns dierenarts maar heb een bijzondere interesse in de neurologie en fysiotherapie. Naast honden en katten zijn de konijnen en knagers zeker welkom.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fotograferen en te wandelen. Ik heb al enkele keren de kustmarathon meegelopen. Vroeger heb ik langere tijd gehandbald.

Ik hoop u graag in de kliniek tegen te komen met uw hond, kat, konijn of knager.

Karin Glas, Paraveterinair

Voor vele bezoekers van Dierenkliniek Drunen ben ik al jaren een bekend gezicht.

Misschien toch even tijd om wat over mijzelf te vertellen.

Mijn naam is Karin Glas, geboren en getogen in de gemeente Heusden. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man Johan en onze Rottweiler Yuka in Drunen.In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik vind het heerlijk om lange afstanden te wandelen met mijn hond. Zo heb ik met mijn vorige Rottweiler Batiz het Pieterpad gelopen. Ook volg ik altijd wel een cursus met mijn hond, gewoon om lekker samen bezig te zijn.Vakanties vieren wij ook altijd samen met de hond en ook daar wordt altijd veel gelopen.

De liefde voor dieren zat er bij mij al jong in. Op de basisschool wist ik al wat ik wilde. De schoolkeuze was dan ook niet zo moeilijk. Ik ben naar de LAS in Andel gegaan en volgde daar natuurlijk de richting dierverzorging. Na 4 jaar ben ik naar de MAS in Oss gegaan en volgde daar de richting paraveterinair. Hier heb ik mijn diploma via de LOI gehaald.In de laatste 2 jaar moesten wij stage lopen bij een dierenarts en aangezien wij thuis met onze hond naar dierenarts van der Pasch gingen was dit voor mij een logische stageplaats. Ik ben hier in maart 2000 begonnen.Dit is van beide kanten zo goed bevallen dat ik daar nooit meer ben weggegaan.

Helaas heeft dierenarts Joop van der Pasch zijn praktijk in 2018 door ziekte moeten verkopen. Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en ga nu een nieuw tijdperk in met dierenarts Rob Groenen als nieuwe praktijkeigenaar.

Ik zal al mijn kennis met jullie blijven delen en hoop jullie in onze praktijk te mogen ontvangen.

Daniek Hoornweg, Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Daniek Hoornweg en ik ben inmiddels alweer een flink aantal jaren paraveterinair bij Dierenkliniek Drunen. Zelf woon ik in Veghel en ben geboren in Berlicum. In Veghel woon ik samen met mijn vriend, 2 kinderen, hond Indra en kat Gaia. In mijn vrije tijd ben ik heel graag bezig, zo basketbal ik 3 x in de week, ga ik graag fitnessen en wandelen we wat af met de hond. Behalve sportief bezig zijn hou ik er ook zeker van om lekker te genieten van een feestje, hapje en een drankje met vrienden en familie.

Op een jonge leeftijd kwam ik er achter dat ik alle dieren reuze interessant  en leuk vond en dat is altijd zo gebleven. De keus om een opleiding te gaan volgen richting de dierenbranche was dan ook snel gemaakt en zo kwam ik uit bij de opleiding Paraveterinair op het Helicon in Nijmegen. Na de opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan bij een dierenartsenpraktijk in Bergeijk. Daar heb ik een super goede tijd gehad en heel veel mogen leren, voornamelijk op tandheelkundig gebied. Helaas ging uiteindelijk de reistijd te veel tijd in beslag nemen en kwam er een nieuwe kans voorbij. Ik ben daarna terecht gekomen bij een dierenartsenpraktijk in Gemert en Helmond. Ook hier heb ik een tijd mogen werken en het erg naar mijn zin gehad. Beide praktijken waren gemengde praktijken, dit betekent zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. In 2014 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Drunen, ik mocht het team van Joop en Karin komen versterken. Nu inmiddels wat jaren later, een nieuwe praktijk, een overname (door mindere omstandigheden) en uitbreiding van het personeel is het wel wat veranderd maar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin.

U kunt mij in de praktijk verwachten op Ma, Woe en vrij. ik ben overal inzetbaar, achter de balie, mee in de spreekkamer of in de O.K. Ik volg graag nascholing op verschillende gebieden maar heb een voorkeur op het gebied van de tandheelkunde.

Graag verwelkom ik jullie in onze praktijk en zal ik al mijn kennis en kunde met jullie delen.

 

Quinty Schoormans, Paraveterinair

Mijn naam is Quinty Schoormans en ik kom uit Rijen.

Sinds ik jong ben wilde ik altijd al graag met dieren werken. In 2016 ben ik afgestuurd als paraveterinair op het Prinsentuin College. Daarna ben ik nog 2 jaar werkzaam geweest in de Efteling. Sinds juli 2018 werkzaam bij Dierenkliniek Drunen en heb het hier ontzettend naar mijn zin.

Zelf heb ik een hond, Flynn. Ik vind het leuk om met hem naar de duinen te gaan en met hem te wandelen. Verder vind ik fotograferen erg leuk en ga ik graag naar concerten.

Lisa van Noort, Paraveterinair

Mijn naam is Lisa van Noort, ik ben 20 jaar en ik kom uit Drunen.

Ik heb altijd al een liefde voor dieren gehad en wist daarom gelijk welke opleiding ik wilde gaan doen! Gelijk na de middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding dierenartsassistente. Momenteel zit ik in mijn examenjaar. Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen hier in Dierenkliniek Drunen en dat beviel mij heel erg goed! Ik had gelijk een goede klik met iedereen. Gelukkig was dat ook wederzijds en ben ik hier nog vaak te vinden om in te vallen als iemand op vakantie gaat. Nu ik bijna afgestudeerd ben, ben ik gevraagd of ik hier wil komen werken! Ik heb heel veel zin om te kunnen beginnen gelijk als ik mijn diploma heb! Vanaf eind mei ben ik hier dus te vinden als dierenartsassistente en hoop ik u en uw huisdier(en), en natuurlijk de dierenartsen zo goed mogelijk te kunnen helpen/assisteren.

Zelf hebben wij een hond thuis (Lola) ze is een kruising tussen een golden retriever en een berner sennenhond. Ook rij ik al vanaf mijn 7e paard en heb ik een vaste pony (Surprise) waar ik 2 x per week op rij in de Loonse en Drunense duinen.