Dierenkliniek Drunen

Onze dierenkliniek is uitgerust met 2 moderne spreekkamers, een ruime wachtkamer + balie, een voorbereidingsruimte, een ruimte voor tandheelkunde, in huis laboratorium, een röntgen + echo ruimte, een operatiekamer en een teamkamer.

Spreekkamer

In onze praktijk bevinden zich 2 spreekkamers. Beide spreekkamers zijn uitgerust met alle benodigdheden die de dierenarts nodig heeft om een algemeen onderzoek bij uw huisdier uit te voeren. Ook de mogelijkheid tot het nemen van een swab, DNAB en bloedafname tijdens het consult is aanwezig in de spreekkamers.

Operatiekamer

De operatiekamer bevind zich achterin de kliniek. De operatiekamer is uitgerust met gasanesthesie en de daarbij behorende bewaking die de hartslag, ademhaling en het zuurstofgehalte van de patiënt registreert, een operatietafel en een operatielamp. De schuifdeur verbind de O.K. met de voorbereiding en is met de voet open en dicht te maken.

Opnamekamer

Onze opname bevind zich aan de andere kant achterin de praktijk. Hier zijn 2 ruime hondenkennels aanwezig (met vloerverwarming) en 6 aparte opnamehokken waarvan we de onderste 2 hokken om kunnen zetten in 1 groot hok. in de opname is een aparte ruimte aanwezig waar we de gestreste patiënt een aparte ruimte van de andere dieren kunnen bieden.

Röntgenkamer

Onze Röntgenkamer beschikt over een modern, digitaal röntgenapparaat. Hiermee kunnen wij snel foto’s maken van uw huisdier en deze ook meteen in huis beoordelen. Naast röntgenapparatuur beschikken wij ook over een echo.

Wachtkamer

Welkom in onze wachtruimte. In onze ruime wachtkamer kunt u rustig plaatsnemen om even te wachten op uw afspraak. U vindt hier ook onderhoudsvoer voor uw hond en kat.

Balie

De balie valt goed op in de praktijk en daar kunt u terecht voor al uw vragen aan de assistente. U kunt zonder afspraak aan de balie komen voor advies op maat, voeding, herhaalrecepten, anti vlooi en wormmiddelen en natuurlijk voor het maken van een afspraak met de dierenarts.